Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cher adta át Lady GaGának a Bad Romance videojáért járó díjat.

2010.09.29

Cher adta át Lady GaGának a "Bad Romance" videójáért járó díjat.

 

Szeptember 12-én, vasárnap került megrendezésre az idei, 2010-es MTV Video Music Awards Lady Gaga-nak az év klipjéért járó díjat, mely klip a “Bad Romance” volt. Lady Gaga egy marhahúsból készített ruhában érkezett, melyet azért öltött magára, hogy jelezze nem kellene igy bánnunk egymással, mint egy darab hússal. Cher pedig felvette a Colosseum-béli “If I Could Turn Back Time” ruháját.

 

 

Kép

 

Én vagyok a legöregebb csirke, a legnagyobb hajjal és a legkisebb kosztümmel. Régen engem kivágtak az MTV-ről, amiért ilyen dolgokat hordtam, amikben most igazán semmi túl vad nincs. Akkor volt, amikor Lady Gaga még Baby Gaga volt.” (…) “Vannak olyan cipőim, amik idősebbek mint ezek a jelöltek.”- mondta Cher.

Sosem gondoltam volna, hogy meg fogom kérni Cher-t, hogy fogja meg a hús-pénztárcámat!” – mondta Lady Gaga, könnyeivel küszködve, a díj átvétele után, aki megfogadta, hogy ha megnyeri ezt a díjat, elárulja új lemezének a címét – Born This Way – sőt, egy kis részletet elő is adott belőle. Ami szerintem csodálatos volt. *.*

Mindkettő énekesnő elképesztő és csodálatos. Nagyon aranyosan néztek ki együtt..

 

 

A mappában található képek előnézete Cher & Lady GaGa az MTV Video Music Awards gálán

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.