Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bob Mackie nyilatkozott Cherről

2009.11.12

Bob Mackie nyilatkozott Cherről

 

Nincs még egy hozzá fogható személy. Nem lehet másokkal egy kategóriába sorolni, egyáltalán nem.
Pontosan! Az ikonikus designer Bob Mackie mondta ezt leghíresebb klienséről, Cher-ről.

    Nagyon kellemes volt Mr. Mackie-vel beszélni telefonon a Cher-rel kapcsolatos munkájáról. Mármint a BlackBerry-k, SMS-ek, az internet, a Twitter időszakában, amikor még az asszisztenseknek is saját asszisztensei vannak… mégis hány designerrel lehet rendesen beszélni telefonon manapság?

 

    Mr. Mackie a 70-es évek eleje óta dolgozik Cher-rel és számos új kosztümöt készített a sikeres, jelenlegi las vegas-i showjára a Colosseum-ban.

 

Szeret öltözködni és könnyen megun valamit, és akkor mindig valami újat szeretne.” – mondta a ruhatervező.

 

    Az unalom nagy motivációs forrás Cher számára. Legalábbis ezt a benyomást kaptuk az alapján, amit Mr. Mackie mondott róla. Úgy hangzik, hogy mindig új erőt akar adni a műsorának és szereti újraterveztetni a kosztümöket, leginkább a régebbi slágereihez.

 

Visszanézem, mit viselt régen, és remélem sokat visszahozok belőle, de beleviszek egy csomó újat is.” – mondja.

 

    Cher egy új számot is hozzáadott a műsorához, a “Fire Down Below” címűt. Ez egy new york-i utcai jelenet és Mr. Mackie egy gyönyörű zoot öltönyt (olyan mint egy jampecruha.) készített az énekesnőnek, aki mindenbe bele akar szólni, amikor a saját műsoráról van szó.

 

A királynő a feje az egésznek. Folyamatosan mondja mi az ami tetszik neki és mi az a mi nem.” – nevet.

 

    Legalább egy tucat kosztümöt megváltoztattunk, és mindegyiken rajta vannak a klasszikus Mackie vonások: a komplikált gyöngyminták, a tollak, a cicoma. Az évek alatt sokat változott Cher ízlése a színek terén, mondja Mackie.

 

Idén a derűs zöldet és a rikító rózsaszínt szereti, ami közül egyiket se vette volna fel ezelőtt. És hiába hordott narancssárgát a hetvenes években, most utálja, és a világért sem venné fel.

 

    És mi a helyzet a designer jellegzetes szexi műveivel?

 

Negyven évvel ezelőtt Cher járkálhatott akár meztelenül is, és úgy is jól mutatott. Mostanában valamivel óvatosabb, de épp eleget megmutat ahhoz, hogy másokat lázba hozzon.

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.