Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cher 1. tetoválása

2009.03.05

A következő cikket a webforditás c. weboldalon fordítottam, ezért elnézést a nyers forditásért. Amelyik szöveg alá oda van irva, hogy Szerk. azt én forditottam! (Szerk.)

 

Cher kapta az 1972-es első tetoválását, mikor a  jó lányok nem voltak tetoválásai!

 

 

" Miután Sonnyt és engem elválasztottak, kaptam az első tetoválásomat, mondja Cher. Azt gondoltam, hogy ez valami különböző lesz, a szabadság egy nyilatkozata. Jó lányoknak nem voltak tetoválásaik akkor, senki nem tette azt, az volt 1972-ben, de ma a testművészet a harag egésze.

Tattoo egyes számért, Cher úgy döntött, hogy legyen egy lepkéje virágok közepette, amiket karcoltak a fenekén, ahol senki nem láthatná azt. , Azután természetesen elkezdett felszereléseket hordani, amik annyira felfedik, hogy mindenki láthatná azt.

 

" Vereséget szenvedtem egy tetoválástársalgótól és egy virággal választottam egy lepkét, mondja.

 

A fenyegető tűje kézben a tetoválásművész segített Chernek dönteni a helyszín mellett. Azt mondta nekem, hogy ez annyira kevesebbet sebzett meg a test húsos részein mondtam rendben.

A pontja volt ütéshez, de az nem volt az egész történet. " A lepke volt több mint a lázadás egy szimbóluma, mondja. Ez kezdésre egy kísérlet első lépése volt igazán miközben döntéseket a sajátomról hozott.

Én 27 éves voltam, de védett életet éltem. Magam által soha nem mentem egy repülőgépre. Soha nem voltam egy bankban. Annyira kevés igazi döntést hoztam, hogy engem összekötöttek hogy gyenge legyek ebben. Nekem igazam volt. Gyenge voltam ebben.

 

Talán Cher most azt gondolja, hogy a tetoválásai hülyék de sok figyelmet szereztek neki. Annak a vizuális képére, hogy Cher több száz haditengerész-fickó előtt ül meg egy ágyút, mindig emlékezni fognak. A Turn Back Time felszerelését még mindig sok magazinban látják, Ebay fotók és cd-fedők. Ez mindig emlékeztet minket az, igen, néha az ember röviden időt tud visszahajtani. Különösen ha te Cher vagy!

 

         A tetováláseltávolítás még csúcstechnika-lézerekkel is egy lassú és fáradságos eljárás, és mondással barátkozik meg, aminek Cher türelmetlenül napra pontosan előre tűnik, amikor a teste még egyszer egy tiszta vászon lesz.

Leírta a kitörlő technikát 10-szer több fájdalmas , azután ennek be kellett vinnie a tetoválásokat az első helybe, és az elfoglalt időbeosztása azt jelenti, hogy ez év lesz, mielőtt a projekt teljes.

Mint minden más, aminek Cher elmondja az elméjét, azt tervezi, hogy kitart emellett, amíg az utolsó történelem.

De az a legelső tetoválás igazán annyira elbújt a bőre alá beszélni - megfogadja, hogy a lepke a fenekén lesz az utolsó hogy menjen. Ez merész és izgalmas volt, ő volt visszahívások. Én hűvös voltam.

 

Képek:

 

Kép  

 

 

Kép

 

Kép

 

 

 

 

Kép

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.