Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cher a Caesars Player címlapján

2009.09.12

Cher a Caesars Player címlapján!

 

Cher a Caesars Player amerikai magazin 2009-es nyári/őszi számának címlapján szerepel. Eme rendkívüli személyes interjúban a szupersztár beszél a Caesars Player-nek a Colosseum-beli showjáról, visszatekint a Sonny Bono-val közös előadásaira és betekintést ad a jövőjébe: egy-két filmszerep és tervek egy új albumra.

Ebben a rendkívüli interjúban a Caesars Palace legfőbb szupersztárja Cher, nyilvánosságra hozott pár titkot az életéről, amikor nem a Colosseum színpadán van, csak tengeti az életét Las Vegasban. Azt mondja sohasem volt szerencsejátékos, szóval nem valószínű, hogy bárki összefuthat vele szerencsejáték-automatáknál vagy blackjack asztaloknál, de emellett beismeri hogy volt már a fegyverek hatókörében lőgyakorlaton, ahol 9 mm-es pisztolyokkal és gépfegyverekkel lőttek.
Cher azt is mondja, hogy meglehet találni őt teniszleckék- , vagy kirándulás közben a Red Rock kanyon ösvényein, ahol együtt énekel az iPod-jával, amiről is Bruce Springsteen vagy például Bob Seger valamint a Hall & Oates szól.

    A Caesars Player magazinban Cher megerősít egy pár régebbi hírt arról, hogy Christina Aguilera-val fog játszani a Burlesque c. remake-ben miután leforgatta a The Drop-Out-ot Johnny Knoxville-al, ami egy vígjáték egy főiskolai tanulóról, aki összeköltözik Cher karakterével. Szóval ilyen idősebb nő – fiatalabb pasi történet.

    Cher azt is bevallja, hogy már eltervezgette az életét, azután, hogy befejezi a koncertsorozatát a Caesars Palace-ben 2011-ben. Többek között egy új album is szerepel a tervei között.

- Amikor az emberek azt kérdezik tőlem: Meddig fogod még ezt csinálni? A válaszom: Ez olyan, mint megkérdezni Picasso-tól, hogy mikor fogja befejezni a festést? Már eleget festettél. Mindig vannak dolgok, amiket el lehet érni. Az álmaidat hajszolni legalább olyan fontos, mint rendelkezni velük. Biztos vagyok benne, hogy nem fogok eltűnni. Nem tudom, hogy Montana-ban akarok-e lenni, lovakat tenyészteni, de akarok csinálni valamit, valami fizikait, amikor meghalok.

 

 

A mappában található képek előnézete


 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.