Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cher átrendezi majd újra eladásra bocsátja házát

2009.07.17

Cher átrendezi majd újra eladásra bocsátja házát

 

  Most hogy a ház belseje újra elkészült, Cher óceánra néző malibu-i birtokát 41 millió dollárért árulja. Az énekesnő-dalszerző-színésznő 45 millióért kezdte árulni a házát augusztusban, de május elején ezt visszavonta, amíg a munkálatok folytak, mondta az ingatlanügynöke Robert Krass a Hilton & Hyland-ból, Beverly Hills-ből.

 

Kép

Az itáliai reneszánsz inspirálta ház – amit Cher 1999-ben építtetett, 7 hálószobával, 9 fürdőszobával egy színházzal és egy sportteremmel – területe 13,126 négyzetláb. 1,7 angol holdnyi telken fekszik egy teniszpályával egy hosszú medencével és egy vendégházzal.
A felújított kinézet “könnyed, Zen, világos, tengerparti és gyönyörű” mondja Kass. Sajnos nem láthatjuk. Az Oscar, Grammy és Emmi nyertes – akit leköt a koncertbeosztása Las Vegas-ban – egyetlen fotót sem hoz nyilvánosságra.
Az okról – amiért újra áruba bocsátja a házat – a média próbál találgatni mindenfelé. “Amikor láttam a visszavonást májusban, azt hittem talán eladták, néha a nagy eladások hamarabb visszavonásra kerülnek, mint kellene, ezzel elterelve a figyelmét az olyanoknak, mint én. De az akkori és mostani tendencia ugyanazt mutatja: friss új arculata van és most közel 9%-os árcsökkenés járul ehhez.

 

Kép

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.