Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cher nyilatkozott lánya átigazolásával kapcsolatban

2009.07.18

Cher nyilatkozott lánya "átigazolásával" kapcsolatban

 

Megtörte a csendet a világhírű énekesnő

 

Cher kiállt nemet változtató lánya mellett - az énekesnő először nyilatkozott lánya nemi identitásáról és átoperáló műtétéről.

A 63 éves popdíva minden támogatást megad lányának azon a nehéz úton, amelyre Chastity Bono lépett, és amelynek végén férfivá operáltatja magát - derül ki abból az interjúból, amelyet Cher adott a People magazinnak.

A világhírű énekesnő első alkalommal nyilatkozott azt követően, hogy homoszexualitását nyíltan vállaló lánya bejelentette: nemátalakító műtétnek veti alá magát. (Lásd: kapcsolódó cikkeknél.)

"Tisztelem a bátorságot, amely a nyilvánosság fényében ehhez a döntéshez kell, és ha nem is értem a dolgot, minden támogatást megadok neki" - mondta a melegjogi aktivistaként is ismert Chastity bejelentéséről szólva az énekesnő, aki hozzátette: gyermeke iránti szeretete nem változik a műtét miatt.

Kép

Sonny Bono és Cher kettőse már világhírű volt, amikor 1969-ben megszületett közös lányuk, Chastity. A szülők 1974-ben váltak el, Sonny 1998-ban síbalesetben meghalt.

Cher a People magazinnak 1998-ban úgy nyilatkozott, hogy eleinte nem akarta elfogadni lánya homoszexualitását és külalakját. Chastity (Chaz) rockénekesként akart befutni, korábban ezért tartotta titokban leszbikusságát. 1990-ben egy bulvárlap szellőztette meg, hogy meleg. Chastity 5 évvel később, a The Advocate című melegmagazinnak beismerte, hogy valóban saját neméhez vonzódik.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.