Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cher újra forgat: The Drop Out

2009.04.15

Cher újra forgat!!

 

Kép Chert, a világszerte ünnepelt, plasztikai sebészeinek hála örökifjú dívát a 2003-as Túl közeli rokon c. Farelly-vígjáték óta nem láthattuk a vásznon. Az Oscar-díjas (Holdkórosok) színésznő a Hollywood elé görbe tükröt tartó komédiában tulajdonképpen saját magát alakította, egy sztárallűrökkel bőven felvértezett, kiállhatatlan primadonnát (a Sellők forgatásán például egy kolléganőt és két rendezőt rúgatott ki...). Most, hat év után visszatér, ismét egy testhezálló szerepben: korának megfelelően egy 62 éves (!), de még mindig vonzó anyukát alakít.

 

A The Drop-Out (a cím a suliból való kirúgatás angol megfelelője) című moziban Johnny Knoxville, a hírhedt Jackass-sorozat "frontállata" egy olyan 35 éves megélhetési főiskolást alakít, akinek a szülei végül megelégelik a botrányos életstílusát, és kidobják otthonról. Az elszánt semmirekellő úgy dönt, megpróbál beférkőzni a nagymamakorú, ám kifejezetten csinos szomszédasszony kegyeibe, ahol továbbra is rendszeresen megkaphatja a kaja-, kanapé- és tévéadagját. Hogy még bonyolultabb legyen a helyzet, a nő szintén nem sok mindenre jó fia rögtön tökéletes példaképet lát az új "apuciban" - annak ellenére, hogy a srác vele egykorú...

A fiú szerepéhez folyamatosan zajlanak a meghallgatások. A filmet az a Ricky Blitt írja és rendezi, aki a 2005-ös, A pofátlan című vígjátékban már dolgozott együtt Knoxville-lel.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.