Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Malibui házától is megszabadulna Cher

2009.03.04
Malibui házától is megszabadulna Cher
 
 
Már régóta keringenek pletykák arról, hogy Cher megválna a Csendes-óceán partján futó autópálya melletti malibui házától, azonban a sztár augusztus 1-jén valóban meghirdette otthonát eladásra 45 millió dollárért (6,8 milliárd forint). A helyiek szerint Cher ugyan sok időt töltött ebben a házban, az év jelentős részében azonban nem használta.
 
 
Felújítására mindenesetre sokat költött, s 2 éve valamennyi bútorát elárverezte. A hírek szerint jelenleg is éppen átépítik belülről a házat, mely kívülről egy reneszánsz palotát próbál idézni. A Csendes-óceánra néző sziklán lévő telek 1,7 hektáros. Az autópálya felől pálmafák sora szegélyezi, ahogy a területet is ezek tarkítják.

A több mint 4200 négyzetméteres épületben 6 hálószoba, 7 fürdőszoba, színház, edzőterem található, és szinte minden külső ajtóhoz, illetve az ablakokhoz teraszok kapcsolódnak. A telken egy teniszpálya, egy medence, valamint egy vendégház is helyet kapott. A ház az utcáról jelentős mértékben takarva van, miközben káprázatos kilátás nyílik az óceánra. Az LA Times szerint a hatóságok ma már nem engedélyeznék ennek a háznak a felépítését.
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.