Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Örök fiatal Cher! :D

2009.11.12

Örök fiatal Cher! :D

 

    Lehet, hogy 63 éves, de úgy tűnik, Cher-nek esze ágában sincs megmutatnia a korát. A popsztár arca különösen fiatalnak és ráncmentesnek tűnt, sőt egészen ragyogott, amikor megérkezett a LAX-ra. (Los Angeles-i reptér)
Nem sok hatvanas kockáztatja meg a farmert – nem hogy viselni is tudja – az ékköves övet, a fehér cowboy-kalapot és a szatén felsőt.

De Cher fiatalos bőrének titka nem csak a jó diétában rejlik. Korábban bevallotta, hogy volt ráncfelvarrása, feljavították a fogait és a mellét, és saját magát plasztikai műtét plakátlányaként írta le. Azt mondta, úgy érzi muszáj fiatalosnak kinéznie, hogy megmaradhasson a popiparban.

Jövőre a Burlesque-ben jelenik meg, Christina Aguilera főszereplésével, aki egy nagyhangú kisvárosi lányt alakít, aki munkát kap egy klubban amit a Cher által megformált volt táncos vezet.

 

- Mindenki azt mondja, hogy félek az öregedéstől, de az az igazság, hogy az én munkámban megöregedni és eltűnni egy és ugyanaz a dolog. Elavulttá és haszontalanná válni egyáltalán nem vonzó a számomra. - Mondta Cher.

 

Kép


 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.