Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Piacra dobták Cher floridai házát

2009.03.04
Piacra dobták Cher floridai házát
 
Mielőtt Cher a malibui tengerparton álló házába költözött volna, egy ugyancsak vízparti, pálmafákkal szegélyezett ingatlanban élt Miami Beachen. A La Gorce szigeten álló 3500 négyzetméteres ház került most piacra 14,9 millió dollárért (2,4 milliárd forintért).
 
 
 

A házban 6 hálószoba és 7 fürdőszoba található, valamint tartozik hozzá egy 46 méter hosszan húzódó kikötő is. Maga az épület mutat némi hasonlatosságot Cher másik házával, elsősorban olasz stílusú árkádsorai és oszlopai miatt. A malibui épület egyébként az útról nem nagyon látható, ráadásul szinte egy várfal védi, míg a Miami Beach-i hosszú bekötőúttal rendelkezik, mely szintén biztosít némi elzártságot. A házban a nappali egyébként a 3. emeleten található, s annak fedett teraszáról nagyszerű kilátás nyílik az óceánra.

Cher 1993 és 1996 között volt az ingatlan tulajdonosa, s ezen idő alatt többször is átalakíttatta. Később aztán eladta Barry Schwartznak, a Calvin Klein divatcég társalapítójának, aki egy fejlesztőnek adta tovább. Több sztár is bérelte ekkor a házat, így például Janet Jackson vagy Julio Iglesias.

 

Íme a ház! (Szerk.)Kép

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.