Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cher mese ;D

2010.09.12

Ezt a mesét egy barátnőmmel írtuk. Ő nagyon szereti Miley Cyrust, én meg Chert. ;D És hát ezt dobtuk össze...

 

A hétfejű Sellő

 

Kép

Hannah és Cher

   Egyszer volt hol nem volt New York-on is túl élt két királylány. Mindent megkaptak, amit csak a szemük megkívánt. /pl.:pasik/

A két szépség neve: Cher és Hannah. Nevüket az egész világ ismerte, áldotta.  Apjuk elhagyta őket már születésükkor, így anyjukkal élnek.

Napjaik átlagosan teltek egészen addig míg Wonderfulland-be meg nem érkezett a gonosz hétfejű Sellő, akinek célja minél előbb elpusztítani Wonderfulland-et. Hannah és Cher elhatározták, hogy legyőzik a hétfejű Sellőt és megmentik birodalmukat. Mindenki bízott abban, hogy sikerül a tervük és a gonoszt száműzik az alvilágba. Másnap reggel fel is kerekedtek, hogy megöljék a Sellőt. Varázspálcájuk segítségével le is vágták a gonosz 6 fejét. Ám a hetedik fejével megragadta Nándort, és a két királylányt azzal fenyegette, hogy megöli, ha nem adják át neki Wonderfulland irányítását.  Ám Cher és Hannah túljártak az eszén. Éjszaka ellátogattak a Sellő mézeskalácskagylójához. Felesége jó ember volt, ezért segített nekik megmenteni Nándort. Cher és Hannah a Sellő feleségének nyújtott egy kardot, amivel levágta a gonosz utolsó fejét.

Wonderfulland fellélegezhetett és persze Nándor is épségben szabadulhatott. Mindkét királylánynak nagyon tetszett Nándor lovag, de ő mégis a két lány közül Cher-t választotta. Hannah nagyon megharagudott Cher-re. Azóta is veszekedésben élnek, ha még meg nem haltak.

 

Kép Kép

 

 

 

Itt tervezgetik, hogyan ölik majd meg a hétfejű Sellőt.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

---

(Foki:), 2011.05.31 22:24)

Ez cuki :)) :D