Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cher - Live In Concert - Do You Believe?

2008.09.20
Cher live in a concert

Do you believe?

A Forditást köszönjük!

Forditotta: Perzsa

 

Koncert kezdése(Szerk.):

Köszönöm. Köszönöm. Ne, ne! Kérem ne, mert ha már az elején túl sokat beszélek, ekkora lesz a fejem és akkor másik parókát kell vennem. Bár igaz, hogy ez a természetes hajam. Így van. Ezen a koncerten számos különböző természetes hajamat láthatjátok. Ez pedig az első ruhám. Ma már a koromhoz illően öltözöm. Nem gondoljátok, hogy ez olyan ruha amiben Bozo a bohóc találkozik Brevenhearttal? Igazán konzervatív és remekül érzem magam benne. Mintha egy dióhéjban lennék. Én vagyok Bozo a bohóc. Egy pillanat. Tudjátok mit? Mielőtt folytatnánk gyújtsák fel a fényeket, mert szeretnék valamit megnézni. Jó? Rendben. Rendben van. Tehát, ha jól látom vannak ott csavargók. Jópár csavargó. És itt is van rengeteg csavargó. Ott fenn cigányokat látok, ott hátul pedig félvéreket. Egy nagy csavargó épp most állt fel ott hátul. Remek! Hé, egy pillanat! Itt csak cigányok, csavargók és tolvajok vannak. Sajnálom! Itt csak ilyenek vannak. Rendben. Manapság nem árt tisztázni, mert sokat segíthettek abban hogy a koncert sikeres legyen és én nem szeretnék nektek csalódást okozni. A ma esti anyag jó 35 évet ölel fel. Egy 35 éves pályafutást. 35 év, bizony. Nem is értem, hiszen még be se töltöttem a 35-öt. Igen. Rejtélyes. Nagyon rejtélyes. (Rendben.) Vágjunk bele! Amikor összeállítottam a műsort az volt a célom, hogy ez egy HBO-Cher házasság legyen. HBO kéz a kézben Cher-De Soleiljel. Úgyhogy osszuk meg a napsugarat! Tehát kezdődjék a Cher-De Soleil varázslat Extravaganza! (most)

A kivetitőn(TV-ben).(Szerk.):

 

- Mit szólsz Snachez? Van kedved tv-t nézni?
Sonny: - A tv-ben vagyunk és tűzbe kell hoznunk a nézőket. Nem akarlak letörni, de hamisan énekeltünk.
Cher: - Nem akarlak letörni, de csak te énekeltél.
Cher: - Csak azt nézem, hogy a tv-ben is abban a hippi nadrágban vagy-e.
Sonny: - A tv-ben vagyunk?
- Mama, komolyan. Nem szabad elhinned amit a magazinokban olvasol. Ha mind összeadod, legalább 20 fickóval járok egyszerre.
- Nem csoda, hogy olyan sovány vagy!
Sonny: - Cher, drágám!
Sonny: - Íme a híres, nevezetes Bono! Rólam mintázták.
Cher: - Pláne a méretét.
- Cher nem tudom halottad-e, de te vagy a bálványom. Nem vicc.
- Hogyan viszonyul a férfiakhoz?
- Az ujjaimmal/a körmeimmel.
 
 

Walking In Memphis elött(Szerk.):

Köszi. Köszönöm Malcolm. A következő dalnak nagyon szomorú az eleje. De irtó klassz a vége. Tehát… A Walking in Memphis egy remek énekes, Marc Cohen nagysikerű száma volt. Aztán jó pár évvel később úgy gondoltam, én is eléneklem és óriási lebőgés volt. Óriási lebőgés. Nem éppen a természeti csapás kategória, de majdnem. Csak szeretném, hogy mindenki tudja miről beszélek. De… miután elénekeltem csináltam egy nagyon klassz klippet amiben Elvis-t alakítottam. Illetve nem alakítottam, én voltam Elvis. Úgyhogy most elénekelem ezt a dalt, és láthattok engem mint a királyt, de figyelmeztetlek benneteket, mindenkit figyelmeztetek. Nagyon helyes srác vagyok, úgyhogy nehogy belém szeressetek! Rendben? Tudom, hogy ha felnéztek a vászonra, azt mondjátok: Milyen kár! Milyen kár! A java mindig elérhetetlen. A java elérhetetlen. De próbáljátok meg visszafogni magatokat! Fogjátok vissza magatokat! Menni fog. Tudom, hogy menni fog. Szóval az a helyes srác a buszon, aki úgy néz ki mint Elvis, én vagyok. Én is nézem, mert nekem is nagyon tetszik. Nézzük csak! (Ok, gyerünk!) Ki az ott? Ott vagyok. Megint ott vagyok! (Mondtam.)

 

The Shoop Shoop Song Elött(Szerk.):

Köszönöm, köszönöm. A következő számnál, ha van kedvetek bolondozni – mert itt a koncert közepén kezdünk megőrülni – csak rajta, mert olyan jó öregnek és bolondnak lenni, higgyétek el, nagyon klassz! Rajta! Nekem is örömet szereznétek! Rajta vágjatok bele!

 

Koncert végén(Szerk.):

Köszönjük szépen! Óriásiak voltatok! Köszönjük szépen! Aranyosak lesztek a tv-ben. Jó éjt! Köszönjük mindenkinek! Szeretünk benneteket! Nagyszerűek voltatok! Nagyszerűek! Köszönjük! Isten áldjon mindenkit! Jó éjt!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

http://believe.hu

(Joles, 2009.06.14 22:20)

Ez nagyon tetszik! <3