Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cher és Tom Cruise (Story-ja) ;)

2008.07.27

 Ha Tom Cruise nem lett volna nagyravágyó, akkor ma Cher férjeként éldegélne - A gigasztárok huszonöt éve ismerkedtek meg, és az énekesnő azonnal belehabarodott az akkor még szinte ismeretlen színészbe.

Hollywoodban nem a jelenlegi ifjú titánok találták ki a "feküdjünk le minél több hírességgel" mozgalmat. A régi szép időkben is gyors ütemben cserélődtek a sztárok ágyasai.

A popipar dívája, Cher is meghódított jó pár úriembert, többek közt Tom Cruise-t is. A gigasztárok huszonöt éve ismerkedtek meg, és az énekesnő azonnal belehabarodott az akkor még szinte ismeretlen színészbe. Ám a románc halálra volt ítélve, mert mindketten rengeteget dolgoztak.

 
Pedig Cher már a közös jövőt tervezgette Tommal, a tizenhat év korkülönbség ellenére is hozzáment volna bármikor. Az örök fiatal hölgy emlékei szerint Cruise annyira félénk volt, hogy alig mert bárkihez is hozzászólni.

Még az étteremben is az énekesnőnek kellett rendelnie, mivel Tomból egy szó se bújt elő a pincérnők láttán. Szerinte ez azért volt, mert ifjú szerelmét az iskolában mindig kiközösítették és senki sem beszélt vele.

A kapcsolatot azonban megmérgezte, hogy Mr. Cruise inkább a karriert választotta, és Chicagóba költözött, hogy Martin Scorsese-vel leforgassa A pénz színét. Cher pedig nem állt az útjába, hisz ő már akkor sikerei csúcsán volt, és nem szerette volna ettől megfosztani Tomot.
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.