Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cher leribancozta Britney-t és Lopez-t! :D

2008.07.28
Cher lekurvázta Britneyt és Lopezt
Az élemedett korú díva utolsó turnékörútját teljesíti visszavonulása előtt. Mint egy ausztráliai koncertjén ezt megindokolta: az énekléssel ugyan nem, de a turnézással a Britney- és J-Lo-féle kis ribik miatt hagy fel.
 
Cher 2002 óta véget érni nem akaró búcsúturnéja keretében járja a világot: a három éve kezdett koncertsorozattal júniusban Budapesten is fellépett.
Az 56 éves énekesnő még korántsem szándékozik befejezni énekesi pályafutását, de a koncertezéstől visszavonul. Búcsúturnéja keretében jelenleg épp ausztrál rajongóitól köszön el, és az új-zélandi Aucklandben tartott koncerten azt is elárulta közel húszezres közönségének, miért: "Az éneklést nem fogom abbahagyni, de a turnézást befejezem. Az már az ilyen fiatal csajoknak való, mint Britney vagy J-Lo". A közönség a két énekesnő neve hallatára fújolásban tört ki, mire Cher a news.com.au weboldal értesülése szerint csak egyetérteni tudott: "Igen, tudom. Kis ribik, nem?"
A bagoly és veréb esete

A házasságban élő kolléganőiről igen szigorúan ítélkező énekesnő pedig a pletykák szerint maga sem veti meg a szex örömeit: állítólag koncertjein modellfiúk hada várja őt a színfalak mögött, és közülük választja ki azt, akivel az éjszakát tölteni szeretné. Szóvivője, Liz Rosenberg azonban helyesbítette az információt: ezek szerint Cher maga szúrja ki a közönségből azokat, akiket érdemesnek talál egy kalandra.

 

Kép

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Brigi

(Szerkesztő, 2008.07.28 17:10)

Ez a kedvencem! (Megérdemelték és ebben nem akarok vitát nyitni!) Egyébként ahogy a bemutatkozáson is irom Cher azt mondta, hogy:"Follow This Show You Bitches!" Ami annyit tesz: "Ezt a show-t csináljátok utánam, ribancok!"