Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cher lesz a macskanő?

2008.11.23

Cher lesz a Macskanő?

Nemrégiben még arról számolt be a One Média Hírügynökség, hogy Angelina Jolie a legesélyesebb a következő Macskanő szerepre.

A napokban azonban új pletyka kelt szárnyra. Jolie legnagyobb vetélytársa egy szintén Oscar-díjas színésznő, Cher lehet. Igaz, a cseroki-indián származású Chert mégsem a Holdkórosok női főszerepéért, 1987-ben kapott Oscar-díjáról ismerhetjük. Hisz 2005-ben például a Guiness-rekordok könyvébe is bekerült a Farewell Tour névre hallgató, világkörüli turnéjával, amelynek 400 millió dolláros bevételét azóta sem tudta senki felülmúlni.

Cher ráadásul az utóbbi időben visszavonultan élt, hisz az utolsó nagylemeze is 2003-ban jelent meg, és ugyanebben az esztendőben szerepelt filmben is, méghozzá önmagát alakítva a Túl közeli rokonban.

Nemrégiben azonban bejelentette visszatérését, a pop örök dívája Las Vegasban, a Ceasars Palace nevű szállodában lesz majd látható exkluzív showjával.

És könnyen lehet, hogy a mozivásznon is hamarosan viszont láthatjuk. Egyre többször pletykálják ugyanis, hogy Christopher Nolan rendező - aki a magyar mozikba augusztus 7-én debutált A sötét lovagot, valamint a három évvel ezelőtti Batman: kezdődik című filmet jegyzi –Batman után a Macskanőt is újra életre keltené. Az első hírek szerint Angelina Jolie pályázott a legnagyobb eséllyel erre a szerepre, ám a legfrissebb információk szerint Nolan inkább az idősebb színésznőket részesítené előnyben. Ebben az esetben Cher a maga 62 évével, de csodálatosan fiatalos külsejével a legideálisabb választás volna.

A karakter egyébként először az 1992-es Batman visszatérben tűnt fel a mozivásznon. Akkor Michelle Pfeiffer alakította Batman szerelmét, azaz a Macskanőt. A megfilmesítéssel csak egy gond lehet, hogy Nolan épp a Batman sztori előzményeit taglalja immáron második filmjével. A Macskanő pedig a késői Batman képregényekben bukkant fel, mint az igazságosztó életének párja.

Ráadásul, ott van a pár évvel ezelőtt A macskanő kudarca is, pedig Halle Berry-nél ideálisabb Macskanőt már csak tényleg Angelina Jolie kapcsán tudnánk elképzelni. Bár ki tudja, talán Cher is bejöhet…

Kép

Szerk.:

Bár én is olvastam olyat, hogy Cher elválalta, macskanő lesz. A hír mégsem igaz. Nemrégiben szerepelt egy show-ban ahol azt mondta ő túl öreg lenne már a macskanő szerepére. "Akár a macskanő nagymamája is lehetnék"- viccelödött Cher. De nem veszett el minden remény, hogy újra láthassuk kedvencünket a filmvásznon, hiszen ő maga mondta, hogy nyáron 'elkezd forgatni egy filmet'.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.