Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cher még mindig gyönyörű!

2008.07.28
Cher még mindíg gyönyörű

 

Cher, a még mindig gyönyörű színésznő és énekesnő, Sonny Bono özvegye, aki már számos plasztikai műtéten esett át, most belső késztetést érez a család iránt.

Egy interjúban elmondta, hogy szívesen gondol vissza azokra az időkre, amikor gyermekei, Chastity és Elijah még kicsik voltak. Azonban ha már a plasztikai sebészek nem tudják a biológiai óráját visszaforgatni Cher-nek, mégis akadhat megoldás: a nagymama szerep.

Az 56 éves popdívának nem kell attól félnie, sok kortársával ellentétben, hogy a fenti szó minősíti külsejét. Cher elmondta, hogy már alig várja, hogy nagyinak szólítsák, és a Star magazin oldalain felhívást intézet gyermekeihez, amely röviden és velősen azt fogalmazza meg, hogy gondoskodjanak unokáról számára.

Viszont nem is biztos, hogy ez olyan egyszerű. Lánya, a 33 éves Chastity leszbikus, és az amerikai homoszexuális mozgalom aktivistája – ahhoz, hogy gyermeke legyen, vagy egy sperma donort kellene keresnie, vagy örökbe fogadni egy kicsit.

Cher 27 éves fia, Elijah pedig mindig is lázadó volt, most épp egy rock együttesben énekel, és eszébe sincs a családalapítás.

Cher azonban nem adja fel, ki is jelentette, hogy ő sosem lesz egy nyugodt nagymama. “Egy nagyon sportos és aktív nagyi leszek. Húsz év múlva szerintem öregasszonyként egy kamiont vezetek, amely épp Tibet hegyláncait igyekszik meghódítani.

Szerkesztő: Szeretném felhivi a figyelmet arra, hogy ez egy 6 éves cikk,az információk nem mostaniak! (Ezzel nem azt mondom, hogy Cher most nem gyönyörű! :D Ő mindig az lesz!)

 

Kép

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.