Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cher néha napokra bezárkozik otthonába!

2008.07.28
Cher néha napokra bezárkozik otthonába!

A popvilág csillaga édesanyjától örökölte depresszióra való hajlamát.

Cher megpróbálja kordában tartani betegségét, de nincs könnyű dolga. „ Vagy elfogadod, hogy ez a furcsa érzés nap mint nap a hatalmába kerít, vagy végleg összeroppansz a súlya alatt- magyarázza a sztár.- Ez egészet leginkább talán cukorbetegséghez hasonlíthatnám. Ha cukros vagy, le kell mondanod az édességről. A depresszióval hasonló a helyzet: le kell mondanod arról, hogy előre tervezz, mert minden a pillanatnyi hangulatodtól függ. Ha rossza a kedélyállapotod, akkor teljességgel használhatatlan vagy.”

Az énekesnő évtizedek óta szenved a betegségtől, de csak most ismert el a nyilvánosság előtt. Sőt, azt is elárulta, hogy már nagymamája és édesanyja is depressziós volt. „ Úgy nőttem fel, hogy hozzá kellett szoknom anyám hangulatváltozásaihoz – Emlékezik az énekesnő. - A betegség azonban lassan elhatalmasodott rajta, s végül már elviselhetetlenné vált a környezete számára. Rettenetes tragédia volt ez nekem, mert bár gyakran pokollá tette az életemet, mégis imádtam az anyámat.” Cher anyja és nagyanyja életében még vajmi keveset tudtak erről a betegségről, az énekesnő azonban ma már megkapja a legmodernebb gyógyszeres kezeléseket. Ám ha érzelmi hullámvölgybe kerül, napokig ki sem mozdul a házból.

„Úgy érezzük, mint ha két Cher nevű ismerősünk lenne- mondja egy barát.- Az egyik egy boldog, kiegyensúlyozott nő, akivel madarat lehet fogatni, a másik egy befelé forduló, komor tekintetű vénasszony, akihez hozzá sem lehet szólni, mert harap. Végtelen türelem és szeretet szükséges ahhoz, hogy fenntartsuk vele a kapcsolatot.”

Cher is így véli: „ Sem a siker, sem a pénz nem tud olyan boldoggá tenni, mint a barátaim.”

 

Kép

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.