Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cher újra férjhez megy?

2008.11.23

 

Cher kalandjai fiatal pasikkal

 

Minden énekes nagymamája, Cher újra férjhez megy? Igaz, egy nála 26 évvel fiatalabb ürgét választott, de ilyen fiatalos külsővel ő az, aki ezt igazán megteheti.

 

Első férje Sonny Bono egy síbalesetben hunyt el, ami állítólag nem is baleset volt. Nemrég olyan hírek kaptak szárnyra, hogy Cher férjét meggyilkolták. Bono tagja volt az amerikai kongresszusnak és a bizonyítékok arra utalnak, hogy valaki a Fehér Házból intézte a „balesetet”.

A következő páciens Gregg Allman volt, aki szintén a zenei pályán rockerként jeleskedik. 1979-ben külön is váltak.

Most pedig, 2008 végén újra felhúzhatja a menyasszonyi gúnyát az énekesnő. Lehet, hogy már nincs is olyan messze, mert már augusztusi időponttal fenyegetőznek a külföldi oldalak. Ám egy napra rá, hogy megjelent a külföldi sajtóban az esküvő híre, Cher és sajtósa is határozottan tagadta, hogy bármikor is megfordult volna a díva fejében egy harmadik lagzi.

Cher szóvivője, Liz Rosenberg – aki egyébként egy másik örök fiatal, a rock nagymama Madonna sajtósa is – megsúgta, hogy Cher tett neki egy ígéretet: „Cher megígérte nekem, hogy ha még egyszer valaha férjhez meg, akkor én lehetek az egyik koszorús lány.”

A kiszemelt férfi egyébként egy 38 éves Hell’s Angel biker állítólag. Chertől egyébként nem áll messze, hogy nála jóval fiatalabb férfiakkal szűrje össze a levet. Ott van például Tom Criuse, Ricky Martin vagy Warren Beatty, akik kisebb-nagyobb sikerrel csapták a szelet a fiatalos külsejű öreglánynak.

Nos, hogy most valóban lesz-e esküvő, vagy csak azt akarták, hogy írjanak valamit Cherről a lapok, azt mindenki döntse el maga.

Kép

 

 

 

 

 

 

 

 

Sonny Bono-val

 

Kép

 

 

 

 

 

 

 

 

Rob Camilleti-vel

 

Szerk.: A kiszemelt neve: Tim Medvetz.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.