Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Egy nap a Farewell Tour-on!

2008.07.27
Egy nap a Farewell tour-on (magyar)
 
De. 8 óra - 13 órával korábban. Ruhaszekrény felügyelő Bonnie Fleslend megérkezik az arénába hogy ruhákat javítson meg és kimossa azokat.
 
Du. 1 óra – 8 órával korábban. A táncosok és énekesek ruhaszekrény szerelvényekért érkeznek meg. Az első viseletek felpróbálni jöttek.
 
 
Du. 4 óra – 5 órával korábban. A koreográfusok és szerelők teszik azoknak a hosszú, lóbáló textilköteleknek a légi ellenőrzéseit, amiktől a táncosok pörögni fognak. Ez a tökéletes dolog ezekben, a hatalmas arénákban hogy tegyen fel valamit a levegőben, mondja Dreya Webber légi koreográfus.
 
Du. 4:45 - négy óra, 15 perc van még hátra. A szalag teszi a hangcsekkjét. A táncosok végzik a légi mutatványokat, egy végső ellenőrzés.
 
Du. 5:30 – Az ajtók kinyílnak. Három és fél óra még kezdésig.
 
Du. 8 óra - Cher kulisszák mögött megérkezik, az öltözője felé tart. Nézek egy filmet - voltaképpen nem nézem hanem, hallgatom azt - akkor elkezdem festeni az arcomat, mondja.
 
Du. 8:55 óra - az ügyelő: még 5 perc és kezdünk-kiabálja! A táncosok kisietnek öltözőkből. Cher, a táncosok és a zenészek egy kört alkotnak. Cher elmond egy csoportimát, azután a légi csillár felé tart hogy bekössék le ne essen a magasban.
 
Du. 9 óra - Show time! A hatalmas selyemfüggöny leesik és Cher belebeg a csillárán.
 
 
 
Egy nap a Farewell Tour-on(angol)
 8 a.m. - 13 hours before show time. Wardrobe
supervisor Bonnie Fleslend arrives at arena to repair costumes and wash eight loads of clothes.

1 p.m. - Eight hours to go. Dancers and singers arrive for wardrobe fittings. The first costumes to be worn in the show are laid out in dressing rooms.

4 p.m. - Five hours to go. Choreographers and riggers do aerial checks on the long, dangling fabric ropes from which dancers will twirl. "It's the perfect thing in these huge arenas, to put something up in the air," says aerial choreographer Dreya Webber.

4:45 p.m. - Four hours, 15 minutes to go. The band does its sound check. Dancers make a final check of aerial supports.

5:30 p.m. - Doors open. Three and a half hours to go.

8 p.m. - Cher arrives backstage, heads for her dressing room. "I watch a movie - actually I don't watch it, I listen to it - then I start painting my face," she says.

8:55 p.m. - Stage manager shouts, "Five minutes!" and dancers scurry out of dressing rooms. Cher, the band and dancers all form a circle and hold hands backstage. Cher leads a group prayer, then heads for the airborne chandelier to make her entrance.

9 p.m. - Show time! The huge silk curtain drops and Cher floats in on her chandelier
 

A mappában található képek előnézete The Farewell Tour

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.