Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ET tv-nek interjú

2009.03.04

ET tv-nek interjú

 

Cher visszatért és hatalmas teret kapott vadiúj, izgalmas vegasi showjával - az Entertainment Tonight riportere, Mark Steinese bejutott a koncertsorozat kulisszái mögé. Cher elsőként tisztázza a pletykákat az egészségével kapcsolatban.

<---Itt olyan édes! (Szerk.)

 

- Nem olvasom őket, ezért nem tudom mit írnak bennük. - mondja Cher a bulvárcikkekről és a riportokról, amik arról írnak, hogy rákkal küzd és Farrah Fawcett orvosához jár kezelésre. Vállat von a pletykákra, azt mondja az egészsége rendben van.

    Ám Cher-nek is kijárt a show körüli kellemetlenségekből. Korábban idő előtt le kellett mondania a fellépéseit, asztma problémák miatt, és hogy megvédje a hangját, nem beszél, amikor nincs színpadon.

- A show után vokális pihenést tartok - mondja. - SMS-ben tartom a kapcsolatot a barátaimmal, ami halálra idegesíti őket, vagy e-mail-eket küldök nekik, vagy csak felírok dolgokat annak aki a közelben van.

    És néha az élő szereplésnek is vannak veszélyei: - Kétszer elestem azon a színpadon! - jelenti ki, majd elmondja, hogy - Az “If I Could Turn Back Time” alatt a táncosok eldobják a kalapjukat és a jobb lábam egy cowboy kalapnak ütközött. …Aztán térdre meg kézre estem, de nem ejtettem el a mikrofont. Egy ütemet sem hagytam ki, vagy egy hangot, vagy egy szót, és azt hiszem a közönséget letaglózta, hogy ilyen csúnyán elestem és aztán csak felugrottam, mert le voltam döbbenve.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.