Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Úgy él, akár egy apáca

2009.03.04

Úgy él akár egy apáca!

 

Cher las vegas-i koncertje a Sin City tökéletes mása lesz: dekadens, csicsás, túlméretezett, magas fokú és borzongató élmény. De amikor elhagyja a Colosseum-ot az előadás végén, a 62 éves énekesnő teljesen másmilyen életet él, mint amilyet Las Vegas-ban megjelenít: távol marad a kaszinóktól, nem iszik, nem dohányzik és nem vesz részt az éjszakai partiéletben.
- Szeretek elmenni otthonról, végezni a dolgom és aztán hazamenni - mondja Cher, aki a színpadon kívüli életét ahhoz hasonlítja, ahogy az apácák élnek.
Szokatlan szavak egy nőtől, aki épp az ellenkezőjét mutatja a közel öt évtizedes karrierjében (ahogy az alig-ruhák is mutatják, amiket a fellépésein visel). De miközben olyan extravagánsan viselkedik Vegas-ban, hogy másoknak kigúvad a szeme, Cher szereti az otthoni életét jóval visszafogottabban élni.

    Egy közelmúltban készült interjújában Cher, aki a második koncertsorozatát kezdi a Caesar Palace-ben ebben a hónapban, beszélt a showjáról, az életéről Vegas-ban és hogy miért találja magát a Target boltokban.

Riporter:  - Milyen volt a show első évada, itt Vegas-ban?
Cher  - Az időbeosztás egy álom. Az egyetlen dolog, amire nem számítottam, hogy a szárazság ennyire kikezdi majd a torkomat… Szóval amikor ott vagyok, úgy kell élnem mint egy apáca és nem beszélni nap közben, de ez az egyetlen szokatlan dolog.

Riporter  - Hogy csinálod, hogy nem beszélsz nap közben? Nehéz?
Cher  - Igen… Elég nehéz nekem, mindig gondolnom kell rá és nem beszélni, de mindig emlékeztetnem kell magam vagy százszor naponta, mert nem olyan ember vagyok, aki nem akar beszélni.

Riporter:  - A szavak embere vagy?
Cher:  - (nevet) Oh persze, szoktam sms-eket meg e-mail-eket küldeni, ez gyakorlatilag az egyetlen mentőövem.

Riporter:  - Mi a legjobb dolog abban, hogy visszajöttél Vegas-ba?
Cher:  - Nézd, az előadóművészek imádnak előadni, ez a munkánk. Azt hiszem az egyik legjobb dolog az volt, hogy bármit elképzelhettem, amit csak akartam, bármilyen ötletem volt, meg tudtuk csinálni, mert ez a színház hihetetlen. Kétszer megyek haza hetente, szóval eléggé itthon érzem magam… Nem vagyok ott olyan sokat, de negyven percet vesz igénybe hogy hazamenjek (Los Angeles környékére), olyan mintha a hálószobámból adnék elő.

Riporter:  - Miről szól a nemsokára megjelenő filmed Johnny Knoxville-al?
Cher:  - Még nem igazán beszélhetek róla.

Riporter:  - Milyen lesz az új lemezed hangzása?
Cher:      - Elég nehéz néha címkéket rakni dalokra, de kicsivel jobban középpontba kerül a gitár, kicsit olyan lesz mint az “I Found Someone”, és vannak olyan dalok is, amik szintén gitár-központúak, de inkább déli érzés van bennük. Tudod, csak találok pár dalt, amit szeretek, megcsinálom őket és remélhetőleg valami összefüggő jön ki belőlük.

Riporter:  - Mit csinálsz, amikor nem a zenéden dolgozol?
Cher:       - Van egy iskolám Afrikában. Épp most jöttem vissza Kathmanduból (Nepál) ahol egy pár tibeti gyerekkel dolgozom ott, és csak most értem vissza a los angeles-i városházáról… megmenteni az életét ennek a Billy nevű elefántnak az állatkertben. Nem akarom, hogy meghaljon ez az elefánt… annyira fél. Mindig is egyedül volt ott… az elefántoknak nem kellene állatkertben élniük, az elefántok nem élnek az állatkertben, hanem meghalnak ott.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.